Els educadors socials vam donar el cop!!

jornada

Bé, doncs ja ha passat. Ahir, els educadors i educadores socials dels serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya vam celebrar la nostra II Jornada al Centre d’estudis jurídics.

Aproximadament, uns 130 educadors vam participar als quatre àmbits de treball i en els quals es van presentar els documents elaborats durant l’any passat al voltant de quatre centres d’interés: atenció individualitzada, educació afectiva i sexual, educació per la mobilitat segura i educació intercultural.

Ha estat una demostració palpable del potencial de desenvolupament de projectes que podem oferir els educadors i que continuarà en un futur amb noves fites que ahir van començar a deliniar-se.

Va ser, doncs, una gran jornada per tots els educadors i educadores socials i que vam rebre el reconeixement de la directora general, Mª Jesús Martínez.

Anuncis

2 Respostes to “Els educadors socials vam donar el cop!!”

  1. nur Says:

    Enhorabona per una jornada molt interessant i amb una alta participació. Que continueu funcionant tan bé!

  2. SUSANA Says:

    Va ser un dia rodó. L’alta participació; els experts, magnífics, que van basar la seva tasca als diferents grups en els programes que tot just estrenavem (ells els van tenir amb anticipació i els van treballar força); professionals que s’engrescaven i demanaven ser donants d’alta; sentiment de col.lectiu; entusiasme renovat….De sobte, quedaven enrere els esforços, les enrabiades, els entrebancs…el que queda és el resultat del projecte compartit: 4 “productes” (encara no he trobat la paraula per a definir-los) que faran més fàcil la nostra tasca i milloraran la nostra pràctica professional. I aquell regust dolç de la feina acabada i ganes de tornar-hi, malgrat tot. I el poder compartir projectes amb persones com les que he trobat en aquest trajecte, el millor del programa Compartim sens dubte.

    Gràcies per a fer-ho possible. I Núria, no siguis modesta i inclou-te tu tú quan dius que seguim funcionant tant bé, ´la teva aportació ha estat molt important.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: